Despre Atelierul Carpatica

Atelierul Carpatica este un atelier creativ. Nu facem lucrari in serie sau la comanda (afara de creatiile proprii)
Articolele noastre pot fi vizionate pe pagina „Lista produse”. Ele pot fi disponibile spre vanzare imediat, daca sunt gata finalizate sau in termen rezonabil, in urma unei comenzi.

Nota:
Specificul principal al lucrarilor atelierului este definit de artizanatul traditional romanesc. Lucrarile sunt abordate atat in mod artistic manual (pictura, sculptura,etc.) dar si prin tehnologiile disponibile, printre care printarea directa pe lemn sau broderia mecanizata.

Formular de contact rapid:

NOTA:
Atelierul Carpatica este la începutul drumului. Astfel, va rugăm să înțelegeți că momentan nu este organizat pentru a putea oferi consultantă și alte informații de lucru. Pentru o vreme ne dedicam energia pentru studiul pieței de profil, pentru definirea stilului propriu si echiparea tehnica corespunzătoare. Speram astfel ca, in scurt timp, sa ne punem la punct cu toate lucrurile, pentru a va oferi produse cat mai bune.
Totodată, menționăm că acest site este deocamdata un test și un act publicitar, așa încât informațiile si chiar prețurile specificate sunt doar cu caracter informativ.
In momentul in care totul va fi definitivat această nota va fi stearsa.
Vă mulțumim pentru înțelegere!

Blog la WordPress.com. Tema: Adventure Journal de Contexture International.